Eller buss eller tåg - eller?

Hittills har ju den här resan varit lite störd i dubbel bemärkelse. Liksom lite svårt o hitta sedvanlig på-andra-sidan-jorden-rytm. 
 
Har väl själv sovit typ 3-4 timmar per natt de senaste dygnen o borde va skittrött. Är väl i o för sig inte på topp så som jag kan va när Tony är i sitt  esse. Men det funkar helt okidoki o rättar nog till sig.
 
Värre för hustrun som också har svårt o sova. Hon om nån som behöver nana. I morrn lämnar vi Nha Trang o styr kosan söderöver mot två städer som heter Phan Rang och Thap Cham som inte ligger längre från varann än ett nygift par om man ska tro kartan.
 
Förmodligen tar vi tåget som tar några timmar. Hur läckert som helst o resa med tåg i Asien. Eller så tar vi bussen. Eller inte. Eller så. 
 
I vanlig ordning har vi inte vår backpackersemester så ordnad utan tar det liksom mer som det kommer. Kan låta enbart coolt men kan föra med sig stress när man till exempel blir avsläppt av taxin vid fel busstation. Finns tusen saker man inte räknat med som kan hända i dessa trakter av världen. Men när man summerar är det trots allt mer livshärligt o inte planera sönder allt.
 
OM vi tar oss till nämnda tvillingstad med tåg - eller buss - eller nåt så siktar vi vidare mot en badort vid kusten som heter Nihn Chu ett "stenkast" ytterligare bort som säkert går o ta sig till med taxi - eller buss - men nog inte tåg.
 
Vi tror att det är fint i Ninh Chu. Men vi vet inte. Vi går lite på vad vi läst oss till, lite på feeling o mycket på att det inte är så fasligt långt för Liselotte o resa. En bussresa på 7-8 timmar är bland det sista hon behöver om hon ska krya på sig.
 
Men Ninh Chu blir jättebra. Det bestämner vi. 
Och blir det inte bra - ja då drar vi vidare söderut till Mui Ne med tåg - eller buss - eller inte.
 
Tänk om vi hittar paradisbungalowen mitt på stranden i morrn - i Nihn Chu - eller inte - men Tänk om jakten på den perfekta idyllen verkligen tar slut i morrn - Tänk...
 
Och tänk om vi hittar vår egna kurridurriduttö o flyttar dit o lever lyckliga i alla våra dar.
 
Livet är spännande - rent av förbannat spännande om man själv bara vill o sen har en tesked tur också längs resvägen.
 
To be continued! :D

Kommentarer:

1 Stefan:

Man är sin egen lyckas smed,
de bästa stunderna brukar komma ur något väldigt spontant och de sämsta brukar bli ett minne man kan berätta om och skratta åt efteråt.

Ta det som det kommer så blir det säkert underbart, glöm inte att ge elände ett leende så ska du se att eländet förvandlas till något positivt.

Ha det bäst, och hoppas Lotta kryar på sig!

Svar: Tack tack Stefan. Håller helt med dig. Allt ordnar sig. Nu är vi framme vid vårt mål så det löste sig ju även denna gång. Dont worry - be happy :D
Tony Dahlberg

Kommentera här: