Allt blir nog bra till slut

Var ute kort men intensivt i den tryckande hettan o kollade runt lite på gatorna bland fyrverkeri av en aldrig sinande hektisk ström av vespor, gatuförsäljare med sina små vagnar, de hemlösa hundarnas eviga sökande, de gamla damerna som sitter utanför sina ibland ruiner till hus o säljer de grönsaker de lyckats skrapa ihop för dagen plus alla andra intryck som målar en tavla i kaosets färger på en stabil grund.

Man eller kvinnofall redan från start då resan tagit hårt på stackars Liselotte dom nu ligger med feber o inte alls mår bra. Vi har bett o få ha kvar rummet till i eftermiddag så drar vi sen direkt till flyget o Nha Trang. Tror hon fixar det men lider med henne o vet hur jävligt de känns o inte må bra när man inte får ligga i sin egen säng o bara vara.

Alex försvinner snart upp på hotellet då han tycker värmen på gatorna blir för mycket. Charlie o jag svettas vidare i vimlet ett tag till innan även vi ger upp o drar oss tillbaka.

Allt blir nog bra till slut bara feber o elände struntar i o bråka med Liselotte. Än en gång påminns man om att man aldrig är riktigt rik när sjukdom bestämmer o vi måste lyda vår kropp.

Kommentarer:

1 Anonym:

Ge Henne en stor kram från Stefan och mig, hoppas att hon snart ska må bättre.

Svar: Det ska jag. Tack o kram Kristina!!
Tony Dahlberg

2 Anonym:

Från Linnés glömde fylla i det:)

3 Lena:

Kram till er från Cindy och mej!

Svar: Kram tillbaka till er!! :)
Tony Dahlberg

4 Stefan:

Gå ned på ett apotek och förklara problemet så brukar dom kunna ordna med en hästkur som gör en frisk på nolltid!

Svar: Tack för rådet Stefan vet ju att de har grejer som inte finns hemma o ska snart kila ned så fort de öppnar.
Tony Dahlberg

5 Nina Karlsson:

Är just på väg in till er för att ge de små gröna litevatten. Tråkigt att Liselotte inte mår bra. Om en dag eller två ligger hon säkert och gassar och njuter i en solstol. Hälsa hela familjen
Kram Nina

Svar: Tack så mycket Nina! :) Hälsa de dina också!!
Tony Dahlberg

Kommentera här: